Uluslararası Köprü Derneği Başkanı Av. H. Mehmet Baykurt ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Av. H. Mehmet Baykurt ile Dernek Yönetim Kurulu’ndan oluşan heyetin ilk ziyareti Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’a oldu.

Çavuşoğlu, Uluslararası Köprü Derneği Başkanı Av. H. Mehmet Baykurt ve beraberindeki heyetin ziyaretinden den dolayı memnuniyetini ifade ederek, teşekkür etti. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Edoğan’ın Sivil toplum kuruluşlarını milli birlik ve beraberliğimizin kilit taşı olarak gördüğünü hatırlatarak, STK’ların güçlü olması gerektiğini söyledi. Uluslar arası Köprü Derneği Başkanı Av. H. Mehmet Baykurt da kendilerini kabul etme nezaketinde bulunduğu için Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu’na teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.

Daha sonra Yargıtay’a geçen heyet, göreve yeni başlayan Yargıtay Başkanlarını ve Üyelerini ziyaret ederek programlarını tamamladılar.