Sadık Ahmet Lisesini Ziyaret

DEB Partisi ile Uluslararası Köprü Derneği yöneticileri Dr. Sadık Ahmet Lisesi’ni ziyaret etti

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, DEB Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet ile Uluslararası Köprü Derneği Başkanı Şerife Er ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, 2 Mart Perşembe günü Edirne’deki Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Bu ziyarette heyete Trakya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yıldız Tahir de eşlik etti. Heyet, Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şeref Uz tarafından karşılandı. Okul Müdürü Şeref Uz ile heyet arasındaki görüşme çok samimi ve olumlu geçti. Daha sonra okuldaki bir sınıf ziyaret edildi.

DEB Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet öğrencilere, DEB Partisi Kurucusu, Dr. Sadık Ahmet’in hayatını anlattı. Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş da, Batı Trakya Müslüman Türk azınlığını anlattı. Başkan Ali Çavuş, sınırın diğer tarafında kardeşlerinin olduğunu ve onları asla unutmamaları gerektiğinin altını çizdi.

Daha sonra okul müdürü Şeref Uz heyete, iki ay sonra hizmete geçmesi planlanan yeni okul binasını gezdirdi.